Ribarska Banja

Ribarska Banja se nalazi na obroncima Velikog Jastrepca, 35 km udaljena od Kruševca, 72 km od Niša i 220 km od Beograda. Poznata je kao oaza čistog jastrebačkog vazduha, zdrave hrane i lekovitih termalnih izvora. Ribarska Banja, kao lider zdravstvenog turizma, akcenat stavlja na prevenciju, koja je najbolji lek, a svojim gostima nudi, pored medicinskog i spa programa, brojne prateće sadržaje radi potpunog doživljaja, koji najbrže dovodi do optimalnog stanja organizma. Ribarsku Banju posećivale su sve krunisane glave Srbije, od oslobođenja do ukidanja monarhije, a i danas. Zbog toga, a i zbog celokupne ponude i doživljaja, kao i zbog brojnih nagrada i priznanja Ribarsku Banju nazivaju – kraljevska banja.

Opis Smeštaja:

Ribarska Banja poseduje 510 ležajeva. Smeštaj je organizovan po vilama, ima ih ukupno 9: Srbija, Bosna, Hercegovina, Vojvodina, Dalmacija, Slavonija, Hrvatska, Crna Gora i vila Pogled. Sve vile su iz vremena s kraja 19. i početka 20. veka osim vila Pogled i Vojvodina koje su napravljene kasnije. Danas su sve vile renovirane, spolja su zadržale originalni izgled, budući da su pod zaštitom države, dok je enterijer doveden na nivo hotela sa tri zvezdice. Svaka soba ima kupatilo, mini kuhinju i televizor sa kablovskom televizijom.

Sadržaj

Restoran, kafe bar Vidikovac, kongresna sala, otvoreni bazen, wellness & spa centar, biblioteka, umetnička galerija, sportski tereni (mali fudbal, košarka, odbojka..), masaže, medicinski deo, foto terapije, kinezi terapije, elektro terapije, magnetna terapija, hidro terapije.

Wellness
& Spa

Sportski Tereni

Restoran

Bazen

Bar

Kongresni Centar