Lukovska Banja

Lukovska Banja se nalazi na jugu Srbije, na istočnim padinama Kopaonika. Iako se nalazi na 681 m nadmorske visine, što je čini najvišom banjom u Srbiji, okružena je visovima od preko 1000 metara, pa ima prijatnu umerenu klimu. Lukovsku Banju karakterišu obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i kristalno čist vazduh. Po broju izvora mineralnih voda, različitog sastava i temperature, i njihovoj izdašnosti (preko 100 l/s), spada u najbogatije u zemlji. U našoj banji možete birati da budete smešteni u jednom od dva hotela: "Kopaonik" (sagrađen 2000. godine) i "Jelak" (2009. godine), koji su u svojoj ponudi objedinili smeštaj u udobnim sobama, savremene medicinske tretmane, bazene sa termalnom vodom...

Opis Smeštaja:

Hotel Kopaonik je izgrađen 2000. godine, kao prvi moderan smeštajni objekat sa 5o soba. Hotel je renoviran 2014. godine i dodato je novo krilo sa 13 soba i 4 apartmana.

Udobne jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, wireless Internet konekcijom, telefonom i terasom.

Hotel Jelak (izgrađen 2009. godine) raspolaže sa 84 sobe.

Udobne jednokrevetne i dvokrevetne su opremljene klasičnim ili francuskim ležajevima. Sve sobe su sa kupatilom, kablovskom TV, telefonom, wireless Internet konekcijom, terasom.

Sadržaj hotela Jelak

Restoran, bazen sa toplom vodom, đakuzi, sauna, kafe-bar, prodavnica, sala za sastanke, sala za rekreaciju, medicinsko-terapeutski blok, dva otvorena bazena sa toplom vodom i mlaznicama, letnja bašta, WI FI, parking.

Sadržaj hotela Kopaonik

Medicinski blok, wellness centar, bazen sa termalnom vosom, restoran, kafe-bar, letnja bašta.

Fitnes

Parking

Restoran

Bazen

Bar

Kongresni Centar

WI_FI

Wellness
& Spa

Letnja Terasa