Banja Junaković

Banja Junaković, jedna od tri čuvene vojvođanske banje, udaljena je 4,5 km od grada piva Apatina, 75 km od Subotice, 115 km od Novog Sada i 190 km od Beograda. I kolika god da je razdaljina stiže se brzo i lako, naročito ako je čovek željan odmora i opuštanja. Termalni izvori banje Junaković otkriveni su još 1913. godine. Godinu dana kasnije obavljena je analiza vode u Budimpešti i po fizičko-hemijskim svojstvima svrstana je u rang sa lekovitim vodama poznatih banja Karlovi Vari, Harkanj i Lipik. Od ideje do realizacije proteklo je vreme te je tek 1983. godine banja Junaković nikla u punom sjaju. Termo – mineralni izvori potiču sa dubine od 700 m, a dostižu temperaturu i do 50 C, tako da voda Banje Junaković mora da se rashlađuje. Medicinske terapije, pod nadzorom stručnog osoblja, obuhvataju uspešno lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, kao i ginekoloških oboljenja i bračnog steriliteta.

Opis Smeštaja:

Banja Junaković raspolaže sa 131-om dvokrevetnom sobom i četiri apartmana. Od toga, 71 soba i apartmani nalaze se u Bloku A a 60 soba u Bloku B. Sve sobe imaju kupatilo, terasu i telefon, a sobe u novom delu objekta (Blok B) imaju i TV. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda.

Sadržaj/Usluge:

Terapijski zatvoreni bazen, wellness & spa, masaže, sauna, finska sauna, gipsane bermude, tretman tela algama, biološki tretman lica, marine spa tretman, termalna voda, fitnes sala, kongresna sala, prodavnica, suvenirnica, teniski teren, kuglana.

Bazen

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Fitnes